Logic will take you from A to Z, but imagination will take you everywhere!

luni, 18 aprilie 2011

Intre 'deja' si 'nu inca'

Dintre toate cele patru, primavara este cel mai usor sa fi sarcastic. Domina fericirea de o clipa, pomii infloriti si aerul e numai bun;, iar strazile, alta data pline de noroi, de ploaie si de toate cele ce rezulta din crizele existentiale ale lui Noiembrie, sunt acum covoare colorate, demne de platou numai bun de pozat si adaugat versuri din Enya sau ceva, la sub(demi?)sol; oricum, toate cele precedente tin isonul dragostei, clar, al cuplurilor 'mooshrooms style' ce se posteaza pe malul Begai.
Ce daca isonul se deplaseaza cu o coma mai sus sau mai jos, ce daca uneori de'a dreptul modulam si ajungem in minor? Minorul de primavara nu e nimic mai mult decat o ploaie de dimineata, dupa care oricum iese soarele, si ciupercarii indragostii revin la datorie.

Pe cat de 'nicicum' si 'niciunde' era primavara trecuta pentru mine, surprinzator, anul asta ma plasez undeva intre 'deja' si 'nu inca'...

7 comentarii:

 1. "oricum, toate cele precedente tin isonul dragostei," atata timp cat este dragoste, "deja" este primavara in suflete si zicem tare un "nu inca" singuratatii!

  RăspundețiȘtergere
 2. da...dintre toate primavara e cel mai usor sa faci orice

  RăspundețiȘtergere
 3. tordem: hai! alege o directie, and we're on!

  RăspundețiȘtergere
 4. Lumi RO: i'm actually more of a 'wintertime love' kind a girl :)
  Silvia: credeam ca pupulatia spune asta despre vara...

  RăspundețiȘtergere
 5. Fiind un "copil de mai", eu ador primavara, mai ales sfarsitul de luna mai, cand mirosul salcamilor infloriti e innebunitor (eh, ma apuca melancolia, incep sa ma gandesc la "La Medeleni"...)

  RăspundețiȘtergere