Logic will take you from A to Z, but imagination will take you everywhere!

marți, 12 octombrie 2010

Help/Sondaj/Parere!?

Ma chinui de trei zile sa aleg o mazurka de Chopin; in total ele sunt 58, dar cu mult ceai nemtesc, semne de intrebare, am reusit pana la urma sa aleg macar 'finalistele'. Si am acum trei, si imi plac toate. Deci va intreb pe voi; care, care, care??

 
chopin - MAZURKA No.1, IN F SHARP MINOR, OP.6
  Asculta  mai multe  audio   diverse

 
F.Chopin - 17 Mazurka Op 24 No 4 in b Flat minor
  Asculta  mai multe  audio   clasica

 
- 38 Mazurka Op 59 No 3 in f Sharp minor
  Asculta  mai multe  audio   clasica

 ...thanks!?

5 comentarii:

 1. EU inclin spre OP 59 no 3, cel putin o gasesc cea mai atragatoare. Cel putin, parerea mea, unu la mana, mazurka asta o consider ca fiind cea care transmite mai multe emotii, sentimente, pasiuni decat celelate doua si doi la mana e mult mai ritmata si mai melodica.

  RăspundețiȘtergere
 2. Op.6 e cea mai cunoscuta dintre toate, depinde cum privesti lucrurile. Pe de o parte, poti aduce propria interpretare, pe de alta, poti dori sa aduci la lumina o mazurca mai putin cantata. In cazul din urma, celelalte variante contin amandoua destul contraste. Op.59 porneste mai sclipitor, dar tocmai asta mi se pare un pic inselator pentru ce urmeaza. Op.24 imi suna, in privinta asta, ceva mai frumos.

  RăspundețiȘtergere
 3. si mie mi se pare Op. 24 cea mai complexa.
  probabil aleg doua pana la urma ^_^

  RăspundețiȘtergere
 4. mmm... a treia imi place

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu tind sa fug de asa zisele 'slagare' (cum pare a fi Op. 6) in general... deci probabil ca va fi a doua si a treia :)
  Oricum, ce faini sunteti ca le'ati ascultat ;;)

  RăspundețiȘtergere