Logic will take you from A to Z, but imagination will take you everywhere!

vineri, 18 iunie 2010

Offline

Poate ca am de dat unele explicatii. Explicatii in legatura cu anumite "de ce-uri". De ce nu sunt un blogger activ, de ce nu insist sa am o activitate complexa (ca sa zic asa) pe net. Si toate raspunsurile, defapt, se reduc la ceva simplu: viata mea nu e online. Online sunt parti minuscule plus cateva idei.
Dar cand vreau sa ma regasesc, cand vreau sa savurez viata, sa ma bucur de oameni, nu ma apuc sa rascolesc prin pozele de pe facebook, prin articole din foste apusuri, sau prin alte ... obiecte expirate?! -azi imi permit sa imi numesc trairile trecute asa- atunci in mod sigur apas deconectati-va, si ma trezesc offline.


Dar acum sunt prea prinsa cu ... (vezi poza de mai sus) si va spun alta data despre ce e afara. Adica offline. Mai ales ca dupa o absenta de cateva luni, incepe si mie sa imi placa din nou. Deci scriu iar.
Iar in legatura cu festu' (detalii, alea alea) puteti sa ma sunati.
(0741 193 273)      ^__^

4 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. si de ce sa fie viata ta online?cand online gasesti toate formele de superficialitate?
  Toate lucrurile interesante le gasesti inauntru unui suflet curat(rar un astfel de suflet se lasa dezvaluit online),in mijlocul naturii pictate in detaliu de Divinitate,in preajma adevaratilor prieteni nu in "lucruri expirate"(cum le zici tu)dupa care generatii intregi inca se mai "dau in vant",prin asta esti de admirat Ada draga si apoi prin faptul ca te'ai gandit ca poti sa contribui in dezvoltarea lucrurilor frumoase prin festivalul de la Partos,unde ma bucur ca pot sa fiu alaturi si sa cantam impreuna.

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca ar trebui sa apasam mai des acel "deconectati-va" si sa incepem a trai cu adevarat! ma bucur ca esti constienta de asta! bafta si zile frumoase iti doresc, fie ca esti on sau off :D

  RăspundețiȘtergere
 4. thanks! raman totusi offline zilele astea, dar ne vedem online. ^_^

  RăspundețiȘtergere