Logic will take you from A to Z, but imagination will take you everywhere!

joi, 18 martie 2010

Mult zgomot pentru nimic

Dupa 3 ore de condus, si inca 2 cafele, am ajuns in Budapesta. Unde, pe langa intelectul nostru care era subred, GPS-ul s-a blocat si el. A ajuns in stadiul in care locul unde se va desfasura momentul trist (aka despartirea de audi) era pur si simplu imposibil de localizat. just like that! Asa ca ne-am trezit pe un highway to hell, fara cale de intoarcere...

Normal ca pana la urma am ajuns in parcare; mult zgomot pentru nimic;)) Asa ca mi-am pus ochelarii de soare stil janis, ca eu asa stiu de la meteo, ca asta e ultimul soare sanatos pe care il prind pana ma intorc!! Si am pornit spre avion... unde are loc o a treia cafea, un expresso exagerat de mic, tare, SCUMP! ... and pana la avion nu au mai fost probleme majore; doar ca am aflat ca am metal la sutien:-??

Toate bune, am citit Paler, m-am asigurat ca nu sunt singura care priveste cu o nota de umor negru asa-zisa reputatie a noastra de "mancatori de lebede" de prin strainataturi...

Si in Olanda; aici a inceput: "excuse me, where can I find the tram 16?? Oh, yeah, thanks, but the information office... aha, yeah, i get it! No, i can't come, I have to wait for my friends... Really? So... ok, I see!!"

Si dupa Intercity via Den Haag, apoi tramu'16, plus ceva drum de tras valize dupa noi, am ajuns... pe Jutland, 50. Si acum ca tot nu imi mai simt limba de romanca in gura, ma duc sa mai fac conversatie :)

Si maine Amsterdam... part 1 !!

Un comentariu:

  1. se putea intamplare fara implicarea sutienului?
    si AICI in ROMANIA de RAND avem soare ;;) e fain si cred ca vine primavara :X ah da miss you. HAVE FUN! :*

    RăspundețiȘtergere